keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Flash 2014

Tapanamme on ollut listata aina männävuoden top3 ravintolakokemukset. Mutta tänä vuonna olemme näköjään hirmu heikosti kirjoittaneet ravintoloista, eikä varsinkaan loppuvuodesta tullut käytyä missään, joten listataan tähän vaan "Top sitä sun tätä vuodelta 2014".

Ruokarintamalla on tullut opittua ja tehtyä jos jonninmoista. Muutamiin reseptikilpailuihin on tullut osallistuttua, ja ammattikokkien kommentit resepteistä ovat lämmittäneet mieltä ja inspiroineet viihtymään kyökissä. Neiti myös innostui leipomaan kakkuja aika tavalla, vaikka jauhopölyä vihaakin. Ihan perus makaroonilaatikko kokkaajia tässä silti vielä ollaan, joten tehdään tyyllille uskollisena helppoja ja maistuvia ruokia (ilman pähkinöitä). Kuvaa klikkaamalla pääset kyseiseen postaukseen.

Valokuvaustaidot ja kalusto kehittyy tämän harrastuksen myötä ja kaksion keittokomeron kaapit narisevat jo liitoksistaan purkeista ja vääntimistä. Julgubbe toi taskuun mahtuvan Eat 2015 kirjan josta halusimme päästä testaamaan kaikki. Saimme myös joululahjaksi illan Gaijinissa, vihdoinkin niihin makuihin! 2014 vuonna kävimme elämyksellisissä ravintoloissa: Olossa, Juuressa, A21:ssä ja Vincents Restorānsissa, sekä ainakin sushi ja hampparihimoissa Espoon Tapiolassa (LN-sushi Art ja Funky burger). Kuvaa klikkaamalla pääset kyseiseen postaukseen.

Vuonna 2014 matkasimme Japaniin. Kirjoituksellinen ilmaisukyky ei riitä kuvaamaan minkä vaikutuksen maa teki. Uudestaan! Ruska-matka Champagneen oli myös huippu, uudestaan myös sinne! Skool vuodelle 2015! Olethan hyvä vuosi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti