Me nappasimme minimunakkaat eväsboksiin ja lähdimme Helsingin Talvipuutarhaan, joka osoittautuikin super kivaksi eväspaikaksi. Varsinkin tähän aikaan vuodesta kun nurmikot eivät vielä viherrä on kasvihuoneen vehreys iloa silmälle ja mielelle. Talvipuutarhan isossa salissa on paljon pöytiä ja tuoleja ja omien eväiden syönti on täällä sallittua.
(pieniä silikoonimuffinssivuokia, tai muita uuninkestäviä pikkukuppeja)
4-5 vihreää tankoparsaa
5 kananmunaa
2rkl maitoa
2-3rkl parmesaanijuustoraastetta
1-2 kevätsipulinvartta silputtuna
suolaa ja pippuria
Kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolatussa vedessä. Riko kulhoon munat ja lisää kaikki muut aineet ja sekoita munakasmassa hyvin. Kaada munakas voideltuihin tai öljyttyihin vuokiin (silikonivuokia ei tarvitse öljytä), jätä hiukan kohoamisvaraa. Leikkaa sitten parsat muutaman sentin viipaleiksi ja upota parsapalat munakkaiden joukkoon. Kypsennä munakkaita 200 asteisessa uunissa, alatasolla, 15-20 minuuttia, tai kunnes munakkaat ovat hyytyneet. Maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.
Boonusresepti:
Näitä täytettyjä croissantteja teimme myös evääksi:
Halkaise voicroissantti ja täytä se briejuustolla, mansikoilla ja basilikanlehdillä. Lorauta vielä pari tippaa balsamicoa päälle. Mums!
Boonusresepti:
Näitä täytettyjä croissantteja teimme myös evääksi:
Halkaise voicroissantti ja täytä se briejuustolla, mansikoilla ja basilikanlehdillä. Lorauta vielä pari tippaa balsamicoa päälle. Mums!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti