torstai 29. elokuuta 2013

Gloria Blog Awards 2013!

Hei sinä siellä puolen ruutua!

Muutama päivä sitten saimme sähköpostia, jota jouduimme lukemaan parikin kertaa läpi ennen kuin sen tieto valui kaaliimme. Julkaistaanpa siis postin sisältö täälläkin: Olemme ehdolla vuoden 2013 Gloria Blog Awardseissa, kaunein ruokablogi -kategoriassa!

Jumpelis sentään! Hernaria lukee siis joku muukin kuin vain meitin äidit!? Ehdolle pääseminen superhuippublogien joukkoon on mahtavin kiitos tälle pienelle blogillemme. Olemme vieläkin ihan pöhnässä tästä.

Olemme nyt kaksi vuotta pitäneet blogia jonka alkuperäinen, ja vieläkin tärkein, tarkoitus on toimia päiväkirjamaisena ruokamuistojen tallennuspaikkana meille itsellemme. Kahdessa vuodessa olemme innostuneet ihan uudella tavalla valokuvaamisesta, sekä ruuasta ja ruoanlaitosta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Yöpöydältä löytyy nykyään vino pino ruokalehtiä ja -kirjoja, joita selataan välillä vielä unissakin. Kamerakalusto on kokenut uusiutumista monen monta kertaa ja onhan sitä tullut vierailtua tavallista useammin ravintoloissakin. Ruoasta on tullut muutakin kuin vain polttoainetta jota mättää napaan paperilautaselta ( no sitä se ei ole kyllä koskaan ollut, mutta ymmärrätte varmaan pointin ;) ). Vielä kun joku lisäisi tunteja vuorokauteen, niin näitä ideoita ehtisi päivätöiden ja muiden juttujen ohella toteuttamaan sillä laadulla mitä haluamme ja vaadimme itseltämme ja tältä blogilta. Mutta siis vau, huh ja kiitos!

 
Gloria Blogs Awardsissa raati valitsee voittajablogit ( sarjat ovat kaunein ja paras ruoka-, sisustus-, ja tyyliblogi.  Sekä paras leivonta- ja vintageblogi), mutta sinä lukija voit myös antaa äänesi, tee se täällä.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Olen jonkin aikaa lukenut blogianne vaikka en olekaan kommentoinut, mutta kuvanne ovat kyllä kautta linjan olleet hyviä ja onnistuneita. Olette ansainneet ehdokkuuden.

    VastaaPoista