tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tehtiin ite: Kaalijauhelihapata

Mökkiruokaa parhaimmillaan, varhaiskaalipata ja puolukkahilloa, nautitaan ulkona.


Kaalijauhelihapata neljälle

250g jauhelihaa
n. 300g kaalia
1 sipuli
1porkkana
1/2 - 1dl riisiä
n. 4dl vettä
1 lihaliemikuutio
1rkl soijakastiketta
tomaattisosetta/ tomaattiketsuppia
pippuria ja suolaa
meiramia
kirveliä

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli padassa tai kasarissa. lisää suikaloitu kaali, viipaloitu porkkana, riisit, vesi ja lihaliemikuutio. Kypsennä pataa noin 30minuuttia. Mausta soijalla, ketsupilla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa puolukkahillon kanssa.


2 kommenttia:

  1. Rakastan kaalilaatikkoa eli toi ois niin hyvää!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä myös todistetusti tykkää kaalilaatikon vihaaja... Joten kannattaa kokeilla, on todella hyvää ;)

      Poista