keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ite tein: Rusina-pinaatti quesadillas

Jotain nopeaa iltapalaa vailla? Saanko ehdottaa näpsäköitä ja helppoja quesadillaksia. Ja samalla hauska ja maukas tapa käyttää rusinoita (muussakin kuin pullassa ja glögissä). Lettujen välissä on siis rusinoita, pinaattisipulihöystöä sekä cheddarjuustoa. Makeaa ja suolaista samalla kertaa. Ja koska makukobo onnistui omasta mielestä, niin kehtasin lähettää reseptin  100-tapaa käyttää rusinaa reseptikilpaan. Käy katsomassa millaisia luovia rusinareseptejä ruokabloggarit ovat keksineet, äänestä ja voita tuotetpaketti samalla täällä!



Rusina-pinaatti quesadillas

2 hengelle

4 kpl pieniä vehnätortillalevyjä
pieni salottisipuli
100g tuoretta pinaattia
1/2dl rusinoita
4 cheddarjuustoviipaletta
ripaus suolaa


Pilko sipuli pieneksi hakkelukseksi ja huuhtele tuore pinaatti juoksevan veden alla. Paista sipuli pehmeäksi pannulla tilkassa oliiviöljyä. Lisää pannulle rusinat sekä tuore pinaatti. Kääntele pinaatteja pari minuuttia, sen verran, että pehmenevät, ripaus suolaa höystölle. Siirrä seos hetkeksi lautaselle, ja pyyhkäise pannu puhtaaksi. Kuumenna pannu ja laita yksi tortillalevy pannun pohjalle. Asettele sitten 2 cheddarjuustoviipaletta ja puolet täytteestä letun päälle ja paina toinen tortillalevy kanneksi. Paista kummaltakin puolelta noin 2 minuuttia, kunnes lettu saa väriä pintaansa. Puolita puolikuunmuotoisiksi annospaloiksi. Tällä reseptillä valmistuu yhteensä 4 puolikuun muotoista makoisan makeaa quesadillaa.



Sun-Maid-rusinat saatu kilpailureseptin kehittelyä varten.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti