lauantai 7. marraskuuta 2015

Päivä Berliinin sykkeessä, minimatkaopas tulossa!

Hallo aus Berlin! Tein syyslomareissun Berliiniin ja tästä matkasta ajattelin kirjoittaa hiukan erilaisen matkapostauksen. Nimittäin kokosin berliinitärpit päivämuotoiseksi ohjelmaksi! Vietä vaikka koko päivä ohjelman mukaisesti tai bongaa muutama juttu omaan matkasuunnitelmaasi.


Berliinissä on hitosti nähtävää ja tehtävää, ja jonkinlainen suunnitelma kannattaa olla mielessä kun aamulla starttaa hotellilta tai majapaikalta tutkimaan kaupunkia. Siksi tuli idea päivä Berliinissä -oppaaseen, sellaiseen, josta löytyy uusia ideoita perinteisten nähtävyyksien lisäksi, sekä tietysti vinkkejä ruokapaikoista mun tyylillä. Museotarjonta on huippulaaja, ravintoloita ja menomestoja riittää uusi vuoden jokaiselle päivälle ja kaupungissa historia näkyy vahvasti. Osa Berliinistä on vähän rempallaan ja osa on taas täynnä moderneja lasisia tornitaloja. Säntillinen saksalaisuus ja boheemi rentous sekoittuvat kaupungissa mielenkiintoiseksi cocktailiksi. Päivä on liian vähän Berliinin tutkimiseen, mutta aloitetaan nyt jostain :) Kaikkea löytyy läkähtymiseen asti, mutta parasta on ottaa rennosti kuten muutkin, avata (alle euron) bisse ja katsella mitä ympärillä tapahtuu!
Berliinipäivään kuuluu hyvää ruokaa ja kivoja kahviloita, kulttuuripläjäystä ja shoppailua sekä koska Berliinissä ollaan, täytyy edes muutama ajatus antaa kaupungin synkkään historiaan. Hyvä hotellivinkkikin on tulossa! Miltä kuulostaa? Maanantaina ilmestyy päivä Berliinissä miniopas. Klikkaa maanataihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti