torstai 29. toukokuuta 2014

Tehtiin ite: Avocado-cocktailpalat

Täältä tulee erittäin helppo ja nopea ja aivan ta-jut-to-man hyvä pikkusuolainen vaikkapa kesäisiin kattojuhliin ;) Nytkin oli pakko tehdä pari, jotta pystyi kirjoittamaan reseptin ja käymään kuvat läpi. Hehe!


Ja mitäs ne sitten on? Avocadoleipiä! Tarvitaan kypsä avokado, kermaista juustoa, tuoretta basilikaa, pippuria ja suolaa. Ja suolaa tosiaan ei saa unohtaa. Leivälläkin on väliä. Kokeilimme tehdä avocadoleipiä voileipäkeksien päälle sekä perunarieskalle, ja totesimme, että voileipäkeksin suolaisuus ja rapeus pelasi loistavasti, siksi itse reseptiin valitsimme sen pohjaksi.Avocado-pikkusuolaiset:

Voileipäkeksejä (käytimme Kantolan Valittuja)
kermajuustoa
kypsää avocadoa
tuoretta basilikaa
pippuria myllystä
suolaa (suosittelemme ja käytämme Camarguen Fleur de sel suolakukkia)

Kokoa voileipäkeksin päälle ensin juustoviipale, sitten pari avocadopalasta ja basilikan lehtiä, mausta pippurilla ja suolalla.


Me nautimme leivät (ja lasit valkkaria) ulkona retkieväinä. Ja kyllä se ruoka maistuu aina vielä pikkasen paremmalta ulkona. Osallistumme tällä reseptillä OivaPari -reseptikilpailun viimeiseen osaan, jossa haettiin Chileläiselle puolimakealle Gato Negro valkoviinille (tai Gato Negro punaviinille) makuparia.


OivaPari-kilpailun viinit saatu Pernod Ricardilta kilpailuun osallistumista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti