Keltainen kanapasta neljälle
3 broilerin rintafilettä pilkottuna paloiksi
1 sipuli kuutiotuna
1 tl cayannepippuria
2 dl ruokakermaa tai aitoa
1 kanafondi kuutio
1tl kurkumaa
2-3 valkosipulinkynttä puristettuna
2 rkl sitruunamehua
2 rkl hunajaa
1,5 dl turkkilaista jugurttia
suolaa
pippuria
parmesaanilastuja
spaghettia
Ruskista broileripalat voissa pannulla, lisää sipuli. Kun sipuli on kuullottunut tarpeeksi lisää cayannepippuri, kerma ja kanafondi, anna porista hetki. Lisää sitten kurkuma, valkosipuli, sitruunanamehu ja hunaja. Sekoita hyvin ja lisää lopuksi jugurtti. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita valmiiksi keitetyt spaghetit kanakastikkeen joukkoon. Tarjoile heti sormisuolan ja parmesaanilastujen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti