perjantai 11. lokakuuta 2013

Tehtiin ite: Keltainen kanapasta

Keltainen ja kermainen kanapasta on tullut kotiruokalistallemme jäädäkseen. Melkeinpä jo klassikkopasta tämä meille on. Turkkilainen jugurtti soosissa tuo mehevyyttä, sitruuna raikastusta ja hunaja makeutta.

Keltainen kanapasta neljälle

3 broilerin rintafilettä pilkottuna paloiksi
1 sipuli kuutiotuna
1 tl cayannepippuria
2 dl ruokakermaa tai aitoa
1 kanafondi kuutio
1tl kurkumaa
2-3 valkosipulinkynttä puristettuna
2 rkl sitruunamehua
2 rkl hunajaa
1,5 dl turkkilaista jugurttia
suolaa
pippuria
parmesaanilastuja
spaghettia

Ruskista broileripalat voissa pannulla, lisää sipuli. Kun sipuli on kuullottunut tarpeeksi lisää cayannepippuri, kerma ja kanafondi, anna porista hetki. Lisää sitten kurkuma, valkosipuli, sitruunanamehu ja hunaja. Sekoita hyvin ja lisää lopuksi jugurtti. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita valmiiksi keitetyt spaghetit kanakastikkeen joukkoon. Tarjoile heti sormisuolan ja parmesaanilastujen kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti