perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tehtiin ite: Mustikkaherkku ja 8 asian haaste

Pakkasessa majailee vielä rasia jos toinenkin viime kesän mustikkaa ja mansikkaa. Surrautimme mustikasta, mansikasta ja pakastetusta banaanista sunnuntaiaamun herkkujuoman (lisäksi loraus maitoa ja juoksevaa hunajaa). Ai miksi pakastetusta banaanista, se selviää tuossa alla olevasta kahdeksan satunnaista asiaa - haasteesta, jonka saimme Pastanjauhantaa-blogilta. Kiitokset superisti jauhajille ihka ensimmäisestä haasteesta!


8 satunnaista asiaa -haastessa ajattelimme hieman rajata satunnaisuutta, ja kertoa 8 edes jotenkin ruokaan liittyvää asiaa meistä, eikä ihan mitä vaan kengänkokoa (37 ja 41) tai lemmikkieläintä (sopiva määrä villakoiria). Päätimme jakaa haasteen alla oleville 8 ruokablogille, joissa ainakaan näin äkkiseltään katsottuna ei samaa haastetta näkynyt.

Meanwhile in Longfield
Pastaaks' tässä?
Veikeä verso
Kotihippi ja leipuri
Nautiskellen
Lumo lifestyle
Yummy baker
Köökistä kajahtaa


Ja sitten ne 8 asiaa...

1. Jääkaapissamme on kuusi unohtunutta perunaa... siellä ne itävät iloisesti, jos toukokuussa sais ne mökin pottumaahan heittää.

2. On helpompaa luetella hedelmät ja vihannekset joille Papu ei ole allerginen. Allergialistalta löytyvät myös pähkinät... Siksi siis pakastettuja banaaneja, joku allergiaa aihettuva hommeli siitä häviää pakastaessa...outoa on.

3. Jii osaa keittää kananmunat ja paistaa munakkaan just sopiviksi. Kaikkea muuta tehdään aika tasapuolisesti yhdessä.

4. Olemme aika laiskoja lähtemään brunssille... pyrimme parantamaan tapojamme :)

5. Paperisen leipäpussin rapina on neidistä ihan kamalaa ja vetää ihon kananlihalle. Hrrr!

6. Ensimmäinen ravintoladeittimme oli Kruunuhakalaisessa Rodolfo -ravintolassa. Kai se ruoka ihan hyvää oli, ei muista ;)

7. Jii vihaa kaalilaatikkoa, mutta silti kaalikääryleet ovat herkkuruokaa. Papu ei ota kantaa kaalin viha-/rakkaussuhteeseen.

8. Matkustelu on elämän suola, siksi onkin koko ajan päällä jotain reissumietintää. Helatorstaina lennämme Nizzaan ja siitä autolla Provenceen. Ja ranskan kielitaito on pyöreät nolla, saas nähdä mitä saadaan ravintoloissa eteemme :)2 kommenttia:

  1. Ohops haaste! Kiitos. Taidanpa seurata esimerkkiä ja liittää satunnaisuudet syömisiin. Kunhan saan aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Yksi satunnainen asia mulla on jo tiedossa, muita pitää vielä vähän miettiä. :)

    VastaaPoista