perjantai 19. huhtikuuta 2013

Petris Chocolate Room 6.4.13

Jokunen aika sitten uusi suklaapuoti avasi ovensa Helsingissä Tehtaankadulla, nimittäin Petris Chocolate Room laajensi toimipisteitään. Ensimmäinen Petri Sirenin suklaapuoti sijaitsee kauniissa Fiskarsin ruukkikylässä, missä olemmekin joskus piipahtaneet kesäturneella. Nyt sopivasti kävelimme suklaapuodin ohitse ja olihan sitä pakko pistäytyä suklaantuoksun saattelemana sisälle pieneen puotiin.





Moni varmaankin kuuli pääsiäisenä uutisista Petri Sirenin ja Kristian Saarikorven upeasta jätti suklaamunasta, joka oli koristeltu kaikenlaisin kivin ja koruin. Varsin hinnakasta suklaamunaa ei enää näkynyt myymälässä, (olikohan sen joku ostanut?), mutta munan kopiot, pelkät suklaaversiot olivat vielä hyllyllä. Niin iso suklaanhimo ei meillä ollut, joten tyydyimme vitriinitiskin suklaapraliineihin. Valinnanvaikeushan siinä tuli! Shampanjaa, vadelmaa, merisuolaa, minttua, sitruunaruohoa... Näillä oli kiva herkutella teatterin väliajalla :) Jos merisuolasuklaa on vielä tuntematon, kehoitamme maistamaan, todella hyvää!



Shopissa on muuten mahdollisuus kahvitteluun ja upeita suklaaleivoksiakin löytyi vitriinitiskistä. Muista pitää suklaanhimo kurissa kun astut putiikkin sisään :D

2 kommenttia:

  1. Suolaisen ja makean liitto on hieno ja merisuola korostaa suklaan makua oivasti.

    Fiskarsissa olen maistellut Petrin suklaita, mutta makeat viikonloppukahvit voisi Tehtaankadun liikkeessä käydä maistelemassa.

    VastaaPoista
  2. Olisi tehnyt mieli jäädä leivoskaffeille, mutta alla oli juuri syöty runsas hotelliaamiainen... Täytyy samalla vinkata, että Kakkugalleriasta saa aivan ihanaa suklaakakkua, se sopii myös viikonloppukahvitteluun. "Muutaman" kerran testattu on :D

    VastaaPoista