perjantai 5. huhtikuuta 2013

Muilla mailla: Åre - Osa 2

Yritetäänpäs seuraavaksi keskittyä Åren matkamme ruokapuoleen ja putiikkeihin. Åre Chokoladfabrik oli tietysti yksi herkullinen valluksen kohde. Maistiaisiakin sai. Suklaat on tapana pakata tötteröön, ja makuja on kymmeniä. Passioninmakuinen suklaa oli yksi suosikki. Pienestä kahvilasta sai hyvää kaakaota.Åressa on myös viehättäviä lifestyle-, sisustus ja muotiputiikkeja perus urheilukauppojen lisäksi. Kaktus -putiikki oli kukkakaupan ja vaatekaupan sekoitus, huumaava tuoksu meinasi tehdä tepposet ja lompakko keventyä hälyttäville lukemille ;)

Pieni Åren kirkko on myös mukava kohde välipäivän kävelylenkille. Kipusimme myös mäkeä ylös Copperhill -hotellille (tänne pääsee myös hiihtohissillä) kaakaoille. Magee oli hotelli ja ravintola myös, mitä tuli kurkattua ovelta. Ilta-auringossa koko hotelli kimmelsikin nimensä mukaisesti kuparinvärisenä.

Sitten muutama Åreruoka, hirviwallenbergi, hampparia sekä paluumatkan Sundsvallin Shellin super-hodarit. :) Paluumatka, n. 8h autolla sujui yllättävänkin nopeasti. Silja Serenadella uskaltauduimme Fine Dining ravintolaan, asenteella "no tää on tätä laivaruokaa", ja voi hitsit kuinka meidät yllätettiin. Tästä ravintolareissusta laitamme postauksen erikseen, mutta jos kyseiselle laivalle olet menossa, niin sipsien ja pähkinöiden sijaan mutustele Bon Vivantissa.


Ja fiilistelyä vielä lopuksi. Nähdään ensi vuonna taas Åre!2 kommenttia:

 1. Chokladfabrik on kyllä ihana paikka!
  Kävittekö Åre Kafferosterin kahvilassa Kabinbarenissa?
  Tuli kauhea Åre-kaipuu näistä jutuista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käveltiin kyllä tuon Kafferoasterin ohi, mutta silloin ei jääty ihmettelemään sen kummemmin, pientä hässäkkää silloin, kipsantyylinen paikka, sitä varmaan tarkoitit?

   Poista