keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Ite tein: Rahkapannarit, hittiaamiainen

Tässä tämän syksyn hittiaamiainen omassa keittiössä. Banaani-rahkapannarit. Näihin makoisiin ja makeisiin lettusiin tulee ministi raaka-aineita, valmistus on helppoa ja nopeaa, ja lopputulos on super delicious! Rahkana on kokeiltu perus maustamatonta, kuin myös makurahkoja. Kun lisää pannulla tirsevään lettuun kypsymään myös banaaniviipaleet, hedelmät makeutuvat ihanasti ja sokeria tai muuta makeutusta lettu ei enää välttämättä kaipaakkaan. Tuoreet marjat vain kylkeen.

Nämä ovat kai niitä eräänlaisia fitness-pannareita, mutta kai näitä voi syödä vaikka kasvattaa ihan vain keskivartalon "lihaksistoa" :DBanaani-rahkapannukakut (8kpl pieniä pannukakkuja)

1prk rahkaa (n. 200g)
1 muna
1/2dl täysjyvävehnäjauhoja
tilkka maitoa
1 banaani

Pilko banaani viipaleiksi ja sekoita muut ainekset taikinaksi. Paista sitten voissa pannulla pieniä pannukakkusia. Pidä pannu keskilämmöllä. Paina aina pari-kolme banaaniviipaletta kiinni valmistuvaan lettuun kun taikina on vielä löysää, ja paista vielä toiselle puolelle nätti väri. Kun pieniä kuplia muodostuu letun reunoille on aika kääntää. Nauti letut marjojen tai esimerkiksi persimon-hedelmän kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti