perjantai 12. kesäkuuta 2015

Taste Of Helsingin herkkuja

Eilen vihdoinkin saapui kesä (vähän tuulinen mutta nyt jo hiukan lämpöä ja aurinkoa sentäs) ja samalla pärähti käyntiin odotettu Taste Of Helsinki - ruokafestarit. Olimme haistelemassa ilmaa ja maistelemassa annoksia eilen ilalla Helsingin Kansalaistorilla. Ja eiköhän jatketa ruokailoittelua viikonloppuna!


Jos olet suuntaamassa Tasteen, niin vinkkaamme kokeilemaan ainakin Kaskiksen possua (slurps mikä liemi!), Brödin kesäistä lohiannosta, Berthan kieltä (nauta,tilli, kukkakaali) sekä jännittävää "lihaista" jälkkäriä (possu, suklaa, nauta). Tätä voisi valoittaa sen verran, että annoksessa oli suklaamoussen ja piimäpannacotan lisäksi pekonikinuskia (ei kannata pelästyä, on törkyhyvää) ja naudanverimarenkia! Aikamoista! Ja vaikka Ragun pisteelle on mitä luultavimmin kolminkertainen jono muihin ravintoloihin verrattuna, jonota ainakin jälkkärin vuoksi, se laku-tilli-sitruuna annos on herkku! Syöminkien välissä voi istahtaa katsomaan kokkausnäytöksiä ja kannattaa myös jutustella viinikojuilla ja tehdä hienoja löytöjä myös juomapuolelta. Kiitokset Taste Of Helsingin luojille, Mira ja Barry MacNamaralle, ilman heitä ei meitä hemmoteltaisi tällaisella ruokatapahtumalla. Täällä varmasti viihtyy ruokafanit!


2 kommenttia:

 1. Joku muukin oli kuvannut Deckardia!

  Ihania makuja! Kaskiksen possuannosta katson kateudella, lokki varasti omani! Tänään on kokeiltava uudestaan, mies saa olla lokkivahtina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Lokit olivat kyllä inhottavia! Toivottavasti ruokalautasia tms ei jätetä nurmikoille tai pöydille etteivät aivan villiinny... Possuannosta kannattaa suojella, on herkku!

   Poista