Kilpailusamppanjana on G.H. Mumm Gordon Rouge Brut -samppanja, kuiva ja tasapainoinen talon vakiosamppis. Kaveriksi tälle tarjoamme pannarilettuja poro-sinihomejuustotäytteellä, eli riimiporo-pancakeseja.
Paksuhkot, täysjyväspelttijauhoista ja piimästä valmistetut pannariletut ovat mukavan ilmavia ja niiden sisälle on murustettu maukkaana yllätyksenä sinihomejuustoa. Pannarin päällä on nokare piparjuuritahnalla ryhditettyä turkkilaista jugurttia, punasipulihakkelusta, salaattisekoitusta sekä kruununa riimiporoa poron sisäfileestä. Mumm... katosi jo suihin tämä pari.
Riimiporo-pancakes 4:lle
Riimiporo
n. 150-200g poron sisä- tai ulkofilettä
n. 1,5tl merisuolaa myllystä
mustapippuria
Poista lihapalasta kalvot. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla. Kääri poro tiiviisti kelmuun ja anna maustua jääkaapissa yön yli. Siirä sitten pakkaseen. Kun liha on kohmeinen leikkaa siitä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja asettele pannariannoksen päälle.
Sinihomejuusto pannukakut, 12kpl
1 iso kananmuna
2dl piimää
2dl täysjyväspelttijauhoja
2tl soodaa
ripaus suolaa
n. 50g sinihomejuustomuruja
Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna taikinan seistä puolisen tuntia. Taikinan kuuluu olla melko paksua. Paista lettu- tai blinipannulla miedolla tai keskilämmöllä paksuja pikkupannukakkusia.
Pannarin päälle oman maun mukaan aseteltuna:
4kpl riimiporoviipaleita
lusikallinen turkkilaista jugurttia johon on sekoitettu hiukan piparjuuritahnaa
punasipulihakkelusta
erilaisia pieniä salaatinlehtiä
sinihomejuustomuruja
pippuria myllystä
Paksuhkot, täysjyväspelttijauhoista ja piimästä valmistetut pannariletut ovat mukavan ilmavia ja niiden sisälle on murustettu maukkaana yllätyksenä sinihomejuustoa. Pannarin päällä on nokare piparjuuritahnalla ryhditettyä turkkilaista jugurttia, punasipulihakkelusta, salaattisekoitusta sekä kruununa riimiporoa poron sisäfileestä. Mumm... katosi jo suihin tämä pari.
Riimiporo-pancakes 4:lle
Riimiporo
n. 150-200g poron sisä- tai ulkofilettä
n. 1,5tl merisuolaa myllystä
mustapippuria
Poista lihapalasta kalvot. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla. Kääri poro tiiviisti kelmuun ja anna maustua jääkaapissa yön yli. Siirä sitten pakkaseen. Kun liha on kohmeinen leikkaa siitä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja asettele pannariannoksen päälle.
Sinihomejuusto pannukakut, 12kpl
1 iso kananmuna
2dl piimää
2dl täysjyväspelttijauhoja
2tl soodaa
ripaus suolaa
n. 50g sinihomejuustomuruja
Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna taikinan seistä puolisen tuntia. Taikinan kuuluu olla melko paksua. Paista lettu- tai blinipannulla miedolla tai keskilämmöllä paksuja pikkupannukakkusia.
Pannarin päälle oman maun mukaan aseteltuna:
4kpl riimiporoviipaleita
lusikallinen turkkilaista jugurttia johon on sekoitettu hiukan piparjuuritahnaa
punasipulihakkelusta
erilaisia pieniä salaatinlehtiä
sinihomejuustomuruja
pippuria myllystä
Namnam, nämä on ihan satavarmasti yliherkullisia! Ja tosi nättejäkin vielä ja ihana idea tuo sinihomejuusto noissa letuissa. Riimiporo on kans ihan mahtavaa, se sopii tosi hyvin myös vaikka blinien päällysteeksi, pitäispä itsekin pistää taas vaihteeksi yksi filee suolautumaan.
VastaaPoistaMulla valuu kuola...
VastaaPoista:P Slurps!
VastaaPoistaKiitos kommenteista, nyt vaan poroa pakkaseen ja lettupannu tulille :)