torstai 6. helmikuuta 2014

Tehtiin ite: Lohi-parsakaalipasta

Helppo arkiruoka tässä moi!


Nopeita arkiruokaohjeita kaipaa aina. Yleensä ne vanhat tutut pyörivät kyllästymiseen saakka. Arkiruoka on neidillä myös usein seuraavan päivän työpaikkalounas, joten uusien nopsien reseptien bongailu on meillä aina käynnissä. Joskus pari vuotta sitten jossakin blogissa tuli vastaan kylmäsavulohipastakastike ja hehkutukset sen nopeudesta. Ja eikun kokeilemaan omassa kyökissä. Hyvää oli joten tästä tuli meille vakkari arkipöperö.



Pastakastike kahdelle:
150g kylmäsavulohta
250g parsakaalia
1,5-2dl kermaa tai ruokakermaa
sitruunapippuria
(lisäksi voi puristaa muutaman tipan sitruunamehua jos sattuu löytymään kaapista)

Erottele parsakaalista nuput ja keitä ne melkein kypsäksi, eli noin kolmisen minuuttia. Paista pannulla voissa pieneksi viipaloitu kylmäsavulohi, mutta ei ihan kypsäksi asti, lisää kerma anna hetki putputtaa ja heitä parsakaalinuput kastikkeeseen. Mausta. Suolan kanssa kannattaa olla varovainen. Keitä pasta kalakastikken kaveriksi ja nauti. Ja aikaa meni alle 30minuuttia, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti