perjantai 11. tammikuuta 2013

Sunn 31.12.12

Arkilounas muualla kuin työpaikkaruokalassa tai eväsrasian ääressä on luksusta. Kun meille sattui yhteinen vapaapäivä, niin eipä kovin kauan mietitty minne menisimme lounaalle...

Ravintola Sunnin lounaslistat kilahtelevat sähköpostiin joka viikko ja nostattavat veden kielelle. Nälissään lounaslistaa ei kannata klikata auki, tai jos oma eväslounas on reissumiestä ja jugurttia... Tuo lounaslista on muuten hyvä inspiraationlähde kotikokeille!

Siispä suurin odotuksin viimekertaisen johdosta talsimme loskamoskassa kohti Senaatintoria.
Sunnin lounaslistalta löytyy yleensä nelisen tilattavaa annosvaihtoehtoa, ja tällä kertaa meidän pöydässä nautittiin kreikkalaista lammassalaattia ja sipuli-härkäpataa ja hirvenmakkaraa. Kummatkin annokset saivat pekut pystyyn. Juomana oikein loistavaa henkilökunnan suosittelemaan valkkaria, Grosser Satz Gryner Veltliner 2010, Myller-Grossmann.


Lounaaseen kuului Sunnin leipureiden leipomat leivät ja rapsakkaa kaalisalaattia maukkaiden valkoviini- ja punajuurivinaigretten kanssa. Leipätarjonta on kyllä kadun, jos ei koko kaupungin parhaimmistoa. Juusto-oreganofocaccia oli mahtavaa. Halutessaan leipomukisia voi tilata ja ostaa kotiinviemisiksi. Nam ja kiitos!2 kommenttia:

 1. Sunnin lounas on kyllä tosi hyvä! Olen siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että työpaikalta on vain lyhyt kävelymatka Sunniin, ja käynkin siellä viikottain lounaalla. Erityisesti tykkään leipätarjonnasta ja neljästä eri valittavana olevasta annoksesta. Yleensä tuo alkusalaatti on kyllä melko köyhä (salaattia, kurkkua, tomaattia), vaikka kastikkeet ovatkin hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaattipöytä oli kyllä basic, mutta leivät veivätkin kaiken huomion.
   Kyllä kelpaisi viikottaisena lounasravintolana meillekin :)

   Poista