perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tehtiin ite: Kesähodarit

Helppo ja nopea kesähodari syntyy vaikkapa edellispäivän ruoka"jätöksistä". Nyt kesällä olemme suunnilleen joka toinen päivä keittäneet uusia pottuja, ovat vaan niin hyviä! Kun pottuja keittää yli tarpeiden saa tehtyä kylmän pottusalaatin. (kermaviiliä, suolakurkkua, uutta sipulia, sinappia ja pippuria)


Kehittelimme kaapista löytyneistä aineksista kesähodarin, jonka täytteeksi pottusalaatti pääsi. Jos olisi hoksannut ostaa "uutta" kaalia, niin kasa suikaloitua ja pannulla balsamicossa käytettyä kaalia olisi kyllä varmasti sopinut hodariin! Testataan ensi kerralla! Nakit (Helsingin makkaratehtaan Yönakki) höyrykattilassa lämpimiksi, silleen että halkeaa kivasti, ja salaatinlehden ja perunasalaatin kanssa patonginpalan väliin. Sinappitöräys päälle ja nauttimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti