Ja namikakun ohje vapaasti suomennettuna tulee tässä:
Surruta vispikoneella kulhossa 300g hienoa sokeria, 100g fariinisokeria ja 150g pehmeää voita kuohkeaksi. Sekoita sitten kulhoon yksitellen 3 munaa, sitten 4kpl haarukalla muussattua banaania ja 1dl "ymer" eli meidän tapauksessa piimää. Sekoita toisessa kulhossa hieman alle 3dl (ohjeessa lukee jämptimpi määrä: 265g) vehnäjauhoja ja 2 teelusikallista ruokasoodaa keskenään. Sekoita jauhot sitten varovasti muihin aineksiin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhoitettuun (tai leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan) (koko n. 25x30cm). Kaada kakkumassa vuokaan ja asettele taikinan päälle kuoritut raparperinpalat (ohjeessa lukee 400g raparperiä leikattuna 5cm paloiksi) ja koristele raesokerilla. Paista kakkua 175 asteisessa uunissa 40-50 minuuttia, hammastikulla voipi kokeilla kaakun kypsyyttä. Tarjoa jäden tai kermavaahdon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti