lauantai 16. kesäkuuta 2012

Taste of Helsinki 15.6.12

Vietimme eilisen illan Taste of Helsingissä, maistellen huippuravintoloiden makuja.


Tapahtuma oli oikein kiva, välillä oli aika paljon tungosta (varsinkin markkojen vaihtojonoihin ja suosituimpiin ruokakojuihin), mutta kun alkuhössäkästä selvisi, pääsi enemmän nauttimaan tapahtumasta ja lämpöisestä kesäillasta...Alueella tosin olisi saanut olla enemmän istuskelupaikkoja, tynnyreitä tai pikkupöytiä johon laskea lasi, tai vaikka piknikvilttejä/ istuinalustoja leviteltynä nurtsille.

Jonottamisen arvoista olivat Bistro O matin jättikatkaravut. Viiniä haettiin viiniständeiltä. Laseissamme oli edustettuna niin Espanja, Itävalta, Uusi-Seelanti kuin Ranska)
Alla ravintola Juuren kukkakaalivanukasta (Jiin suosikki nro2) ja luomukaritsaa.
Alueelta löytyi ravintolapisteiden lisäksi mm. Kokkiteatteri, jossa kävimme katsomassa kuinka murulaiset kokkasivat parsaa ja hollandaise-kastiketta, uppomunia sekä marjoja kirsikkaolutsabayonikastikkeella.Ja tässä suosikkimme, Farangin karamellipossu! N-A-M!Toscaninin parsaravioli oli ihan perushyvä, mutta illan heikoin lenkki... Jälkkäriksi haimme Smörin kojulta pannacottaa ja herukanlehtisorbettia annoksen ja Petris Chockolateroomin kipsalta Mascarpone-suklaajälkkärin. Pauligin ständillä maistoimme vielä Cupsolo-keittimellä tehtyä "nappikahvia", ennekuin suuntasimme makutapahtumasta kotiin.


 Pääsylippu tapahtumaan on aika tyyris,19-26e (kävi tuuri, ja neiti voitti Suolaa&hunajaa -blogista pääsyliput, sillä jokatapauksessa olisimme osallistuneet tähän tapahtumaan), ja koska rahaa saa palamaan vaikka kuinka paljon, saattaa tapahtuma karsia opiskelijabudjettilaiset tai ainakin aiheuttaa makarooni / puurokuurin seuraavalle viikolle, sen verta hyvää sapuska nimittäin on. Kun yhden annoksen saa syötyä sitä suuntaa askeleensa jo kohti seuraavaa ravintolaa ;)

2 kommenttia:

  1. Tuli siis liput oikeaan osoitteeseen. Oltiin aika samoilla linjoilla suosikkien kanssa. Karkkipossu oli ehdoton ykkönen. Omankin menun heikoin lenkki löytyi Toscaninista vitello tonnato.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset vain kipailun järjestämisestä :) Oli kyllä huippu tapahtuma!

    VastaaPoista