maanantai 28. toukokuuta 2012

Tapas y Tinto 19.5.12

Nti Papu kävi tyttöjen kanssa eräänä lauantai-iltana tapaksilla. Tapas y Tinto löytyy Kaisaniemestä melkeinpä siitä Rautatientorin bussiaseman takaa. Paikka on moterni, limenvihreällä ja ruskealla sisustettu pieni / keskikokoinen ravintola. Pöytien lisäksi voi istuskella baaritiskin luona, jossa on ainakin muutamalle tilaa.


Tapaslajitelmia oli ainakin viistoista erilaista, joista piti valkata muutama, ja se sitten ei ollutkaan ihan helppo juttu. Niinpä valkkasimme vähän kaikkea: Lammaslihapullia, perunamunakasta, marinoituja uunikasviksia ja -herkkusieniä, vuohenjuustoa kirsikkahillolla, serranokinkkua hunajamelonilla ja lampaanmaitojustoa...
Annosten seuraksi saimme noukkia tarjoilijan korista leipäpaloja. Kannatta heti ottaa kaksi tai kolme, nimittäin leipiä ei enää toista kertaa tarjota, ainakaan meille ei tarjottu.


Tapakset olivat maistuvia, raikkaita ja tuoreita. Paikka yllätti neidin positiivisesti. Täällä pystyy hyvin ottamaan lasillisen viiniä, seuraksi jotain purtavaa ja keskustelemaan rauhassa höpöjuttuja. :)

Tähdet: 3 ja puoli

2 kommenttia:

 1. Mä oon ollut syömässä tapaksia vain Tapasbaari BarCelonassa. Täytyy laittaa tämä Kaisaniemen paikka korvan taakse. BarCelonasta tykkäsin tosi paljon, se on niin ihana intiimi ja hämyinen paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mainitsemasi tapaspaikka voisi tosiaan toimia tunnelmaltaan hyvin, jos kerta on semmoinen kellarimainen hämypaikka :) Tuo Tinto taas on valoisa, moderni ja siisti, aika ravintolamainen.
   Nti Papu

   Poista