torstai 24. toukokuuta 2012

Dylan Pink 20.5.12

Viime viikon sunnuntaina teki mieli kunnon aamiaista, ja päätimme lähteä brunssille. Extempore paikaksi valikoitui Dylan Pink, josta ajattelimme saavamme pöydän ilman varausta taikka jonottelua. Tilaa löytyi, ja eipä tarvinnut pettyä brunssitarjontaan! Hieman hassussa paikassa, Pitäjänmäen toimistorakennuksien keskellä sijaitseva Dylan Pink on "työpaikkaruokala", ei niinkään ravintola, mutta siisti paikka. Silti tuli mieleen kouluruokalat linjastoineen ja astioiden palautuksineen :) Dylan Pinkissa tarjotaan arkisin lounasta pitskun alueella työskenteleville.


Selvästi paikan päälle kannattaa suunnata klo 12 jälkeen (ovet aukeavat klo 11.30), niin välttää linjastojonotukset. Silloin tosin joku supertuote (kuten caesarsalaatti) saattaa olla loppu. Mutta ei hätää, muita salaatteja on vaikka hurumycket, ja ovat kyllä hyviä. Kassalta saa lautasen ja tarjottimen ja sitten suunta ruokaa kohti. Tarjotin on hiukan väärän mallinen (neliö), eikä siksi mahdu aina ihan kokonaan linjastoille, joten pitääkin olla tarkkana, ettei kippaa kumoon vaivalla kasaamaansa annosta.


Tarjonta on aika valtava:
On perunasalaattia, kanasalaattia, vegesalaattia, lohisalaattia, punajuurisalaattia, makarooni-salamisalaattia ja ties mitä combosalaatteja. Salaatit olivat selvästi pääosassa Pinkin brunssilla. Lämpiminä ruokina oli kasvislasagnea ja bratwursteja. Leipäpuoli taas oli vähän heikompi (vain yhtä lajia sämpylää ja patonkia), tosin kiva että olivat lämpimiä, tummat leivät puuttuivat. Plussaa erinomaisista karjalanpiirakoista, munavoista ja croissanteista. Muutamat perusleikkeleet ja juustosiivut ovat myös saatavilla. Jättikasa tuoreita hedelmäpaloja oli kasattu hauskasti vanhan ison peilin päälle. Kulhon saattoi täyttää erilaisilla muroilla, mysleillä, jugurtilla ja marjoilla. Puuroa ei näkynyt. Jälkkäriksi vielä mangorahkaa, suklaabrowniesseja ja mustikka- sekä omppupiirakkaa. Mehutarjonta oli surkea, vain laimeaa appelsiinimehua, kahvi hyvää. Kaikkea oli niin paljon, että uusintakierros (ainakin yksi) salaattilinjastolle on tehtävä, sillä lautaselle (tai masuun) ei millään saa mahtumaan kaikkea kerralla.


Hyvää oli ja nälkä lähti loppupäiväksi. Ensi viikonloppuna brunssataankin sitten Kööpenhaminassa... :)

Tähdet: 3 ja puoli

4 kommenttia:

 1. Olen miettinyt pitkään Dylanin brunssin testaamista, joten ehkä saan sen tämän jutun lukemisen jälkeen aikaiseksi! Olen ollut vähän epäileväinen, mutta hyvältä tuo kyllä vaikutti! :)

  VastaaPoista
 2. Pinkissä oli kyllä ihan mainio Brunssi 15euron hintaan. Arabian Dylanissa ei olla koskaan käyty, mutta jotenkin luulisi, että siellä voisi hyvinkin olla samantapainen brunssi.

  VastaaPoista
 3. Dylan pink on kyllä huippupaikka - niin lounaalla kuin brunssillakin. :) Salaattivalikoima on niin taivaallinen, että huhuh.

  Meillä on töissä ruokala, jossa syön verotusarvolla, mutta siltikin Dylan Pinkkiin on aina silloin tällöin päästävä (mä siis oon täällä Pitskussa töissä).

  Tässä muuten mun arvostelu Pinkin brunssista, annoin arvosanaksi 9+.
  http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2011/11/02/brunssi-dylan-pink-hki/

  VastaaPoista
 4. Joo, ihan mielellään sitä olisi Pitskun alueella töissä jos samanlainen salaattitarjonta on lounaallakin :D

  VastaaPoista