torstai 7. huhtikuuta 2016

What's Cooking Helsinki - mukana kokkaamassa!

Vielä menovinkkiä tulevalle lauantaille, nimittäin ruokateemainen What's Cooking Helsinki -tapahtuma Helsingin Teurastamolla! Tapahtuma kerää ruoka-ja leivontabloggarit yhteen, mutta myös kaikki blogien lukijat ja ystävät ovat tervetulleita klo 12 alkaen Kellohallille. Koko päivän ajan voit seurata näytöskeittiöiden ohjelmaa ja kuinka me bloggarit kokkaillaan ja monenlaista muutakin tietoiskua ja näytöstä on ohjelmassa.


Ja hei, tämä on kutsu sinulle, just sinulle, tule moikkaamaan minua! Nimittäin tämä neiti kokkailee yhdessä näytöksessä, tai siis poltaa ruoat pannulle ja leikkaa parit haavat sormeen tai häröilee muuten vain sopivasti. :D Mutta ehkä sitä näin voittaa esiintymispelkoaan...tai sitten pahentaa :D Mutta uskon että tapahtumasta saan itsellenikin uutta inspistä ja vähän kaivattua iloakin tähän elämään, joten odottavin ja rennoin fiiliksin kohti lauantaita!

Lue lisää tapahtumasta täältä. Ja oma kokkivuoroni on siis klo 14.00 Arlan kyökissä! Tuu sanoo moi!


2 kommenttia:

  1. Minä ja Heli luulimme ilmoittautuneemme workshopiin, mutta päädyimmekin avaamaan kokkausnäytökset omalla sekoilullamme... No, ihan hyvin se varmaan menee!

    VastaaPoista