sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Mood Coffee Roastery -kahvila, Helsinki

Tämä viikonloppu on ollut kaffihifistelijöiden viikonloppu. Kaapelitehtaalla on kahvifestarit, jonne kehoitan suuntaamaan vielä tänään jos yhtikäs meno kahvin ympärillä kiinnostaa. Itse kävin paikan päällä perjantaina ja tykästyin kovin messuilmeeseen ja esillepanoon, joka siis ei ollut yhtään messumainen. Hämyinen tunnelma ja visuaalinen yleisilme oli monimuotoinen, värikäs ja kahvityyppien aidosti innostuneen fiiliksen pystyi aistimaan. Sinne siis ehtii vielä tänään.

Lisää kahvivinkkiä! Yhtenä päivänä lähdin vartavasten suunnistamaan kohti Ullanlinnaa, sillä kahvihammasta kolotti. Ratikalla olisi päässyt ihan oven eteen, mutta kävellen näkee aina enemmän. Kohteena oli siis MOOD -kahvila josta olin kuullut hehkutuksia. Ja olihan se, varsinkin interiöörinsä takia, ja kyllä kahvi ja tilpehööritkin maistuivat, joten suosittelen etsimään tämän pienen kahvilan ja piipahtamaan sisälle jos Ullanlinnassa liikut!Sisään astuessaan MOOD Coffee Roasteryyn voi hyvin kuvitella tulleensa johonkin muuhun maahan ja kaupunkiin, something like London. Pehmeän harmaa värimaailma ja tosi pelkistetty sisustus aiheuttaa itselleni ihastuksen huokailuja. Tarjottavat ovat myös aika pelkistettyjä, mutta sitäkin parempia ja laadukkaampia. Vitriinissä oli paria suolaista täytettyä leipää (tulevat kuulemma Mille Mozzarellesta Punavuoren suunnalta) ja croissanttia. Croissantti oli muuten aivan täydellinen, rapsakka ja lehtevä, pehmoinen ja just oikean rasvainen :)

Ystävälliselle baristalle annoin vapaat kädet valmistaa kupposen ja sain eteeni pehmeän flat whiten, vähän kuin mini laten. (3,50 eukkaa) Flat white on baristan mukaan hittijuoma nyt Lontoossa. Tykkäsin.


Kahvilalla on oma paahtimo ja papuja saa ostettua mukaan päheissä peilikiiltävissä pusseissa. Ikkunalaudalla istuskellessa on helppo uppotua omiin ajatuksiin, ja vielä kun sattui aika jolloin sai olla ihan yksinään koko kahvilassa. And my mood was better for a tiny while...

2 kommenttia:

  1. Tää on puolestaan mun to do -kahviloiden listalla, pitäis päästä kyllä pian käymään :)

    VastaaPoista