keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sunn, Brunssi 22.3.14

Ravintola Sunn on todettu mainioksi niin lounaalla kuin illallisella. Nyt Jii vei porukat Sunnin kehutulle brunssille. 20 euron perushintaan kuului kylmäpöytä leikkeleineen, salaatteineen, juustoineen ja tietysti monen sortin leipineen. Lisämaksusta voi tilata lämpimiä annoksia, munakkaita ja smoothieta. Pieni miinus tulee kyllä siitä, että mehulasikin on saatavilla vain lisämaksusta.Ilman pöytävarausta löytyi vapaa pöytä hieman ennen puolta päivää lauantaina, ja eikun noutopöydän kimppuun. Viittä erilaista salaattia, kraavilohta, sipulipiirakkaa ja ohutta kassleria kasaantui ensimmäisellä kierroksella lautaselle. Kaikki maistui erittäin raikkaalta ja tuoreelta. Kuultiin pöydässä myös kehuja, että olisi parhaimpia brunsseja ikinä.


Briejuustot, croissantti ja hillot olivat aivan loistavia. Päälimmäisenä hilloista jäi mieleen päärynä-omena-kanelihillo, vähän kuin olisi omenapiirakkaa syönyt. Kahvi oli erittäin hyvää ja jalkkäripöydästäkin löytyi mukavasti kahvileipää. Korppuja (oikeasti hyviä :), skonsseja sekä erikoista mutta mielettömän hyvää omena-inkivääri-keikauskakkua. Myös raikkaampaa hedelmää jälkkäripöydästä löytyi.


Ilman lisämaksuja maha tulee varmasti täyteen, mutta ehkä jotain lämmintäkin seisovaan pöytään olisi kaivannut. Tosin 20 euron hinta oli varsin kohtuullinen pöytien laadukkaista antimista.

Tähdet: 4


2 kommenttia:

  1. Sunn on mulla vielä testaamatta. Ja pakko sanoa, että postauksen kuvat ovat ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnin brunssi (ja lounas, ja illallinen) on kyllä testaamisen arvoinen, varsinkin nuo leivät herkkua :)

      Poista