perjantai 7. maaliskuuta 2014

Tehtiin ite: Tonnikala-salami-chilikolmioleivät

Katsottiin Sara La Fountainia telkkarista ja bongattiin varsin herkullisen kuuloinen ja helppo välipalaohje. Tässäpä tämä hieman muokattuna, nauti vaikka näin perjantai-illan leffasnäksinä, toimii!



Kolmioleivät 3-4 hengelle:

1 prk tonnikalaa öljyssä
3 rkl majoneesia
1 rkl minikapriksia
2 kpl valkosipulin kynttä
1 chilipalko
mustapippuria
suolaa
ohuita salamimakkaran viipaleita
paahtoleipää
ruohosipulia

Sekoita valutettu tonnikala, majoneesi, minikaprikset, puristetut valkosipulinkynnet ja mausteet keskenään. Laita majoneesi jääkaappiin maustumaan hetkeksi. Leikkaa paahtoleipäviipaleista reunat pois. Käytä salamimakkarat pikaisesti pannulla ja aloita sen jälkeen leivän kokoaminen. Laita pohjalle salamimakkarat, lisää päälle tonnikalamajoneesi, pilkottua chiliä sekä ruohosipulisilppua. Puolita leivät kolmion muotoisiksi ja nauti välittömästi.

2 kommenttia: