Viime viikolla me söimme parasta kalaa ikinä! Kuhaa. Kuha oli peräisin Vesijärvestä ja melkein ite napattua. Melkein siis ;) Kiitokset pyydystäjälle, ja siitä että meille liikeni iso file tätä herkkua!
Aivan taivaallista, huhhuh! Tuoretta ja puhdasta kotimaista kalaa. Kalaa pitäisi kyllä valmistaa itse paljon useammin, siis muutakin kuin kalapuikkoja ;)
Tämä ruoka ei taida sen kummallisempaa reseptiä kaivata. Tarvitaan siis tuore kuhafile, suolaa, hyvä pannu ja reipas voinokare. Paista pannulla suolattu kalafile, molemmilta puolilta (parisen minuuttia meidän fileellä meni per puoli), ja nauti heti. Kylkeen valmistimme pottumuusin. Tähänkin se reipas nokare voita, hitusen suolaa ja lisäksi loraus maitoa. Hieman vielä persiljasilppua mukaan ja sauvasekoittimella rouheaksi soseeksi.
Kalan oma maku on parasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti