maanantai 2. joulukuuta 2013

Mukana Atrian Kulinaari-reseptikisassa!

Atria kutsui joukon ruokabloggaajia haastamaan itsensä ja toisensa, ja kehittelemään ruokareseptejä Atrian A-luokan Kulinaari Herkkunakeista ja Atrian A-lk:n Pihvinaudan ulkofilepalasta. Samaan soppaan (me) ei näitä lihoja heitetä, vaan Herkkunakeista kehitellään omia arkisia ruokia ja ulkofileestä taas juhlapöytään sopiva annos.Herkkunakkihaaste kulkee nimeellä "Arjen nautintoja". Kategorian voittajaresepti pääsee ainakin yhden Palmia-ruokalan lounaslistalle ja "Juhlahumua" haasteen voittajan ulkofile-annos päätyy puolestaan Ravintola Graniittilinnan listalle. Lisäksi kummankin kategorian voittajat saavat perinteiset jouluruokalaatikot, joulukinkun ja Ridderheims Gourmet -jouluruokalajitelman.

Mukana olevat (me ja 14 muuta) bloggaajat saavat valita osallistuvatko jompaan kumpaan haasteeseen vai molempiin. Reseptit jokainen julkaisee blogissaan viimeistään 13.12 jonka jälkeen tuomaristo, Atrian, Palmian ja Ravintola Graniittilinnan edustajat, valitsevat voittajat kummastakin sarjasta.

Arvatenkin nyt siis monessa kyökissä hyöritään kisareseptien variaatioita kokatessa... On ollut haastavaa, mutta myös hauskaa puuhaa keksiä jotain uutta näihin perinteisiin pääraakaineisiin. Koemaistelijamme ovat hyväksyneet tuotoksemme, joten eiköhän kohta nämä reseptit uskalla julkaista eetteriinkin...

Tsemppiä kaikille kilpakumppaneille :)

3 kommenttia:

  1. En oo viel keksiny mitään reseptiä :D mut eiköhän se tästä. Tsemppiä sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Mulla on nakeille resepti jo valmiina. Se on kyllä niin simppeli, että pahaa tekee. :) Hauskaa nähdä mitä kaikki saa näistä aikaan!

    VastaaPoista
  3. Hehee, pistetään kaikki vaan nakit ja muusit kehiin ;)

    VastaaPoista