Aluksi nautittiin glögiä, perinteisesti kuumana Tsaikka-laseista, sekä kuohuviiniglögin muodossa. Kuohuviinin ja glögin kaataminen samaan lasiin olikin uusi juttu. Tätä voisi hyvin tarjota myös omille pikkujouluvieraille alkumaljana!
Chef's Menun alkuruokavaihtoehtoina oli hummerikeittoa tai graavisiikaa ja maa-artisokkapyrettä. Päätimme jättää iloisesti akvaariossaan polskuttelevat hummerit rauhaan ja valitsimme siian. Ja olipa hyvä valinta. Tämä annos oli herkku ja siksi aivan liian pieni. Raikas ja puhdas.
Pääruokana pöydässämme nautittiin ankkaa ja nieriää. Ankka ei kuulemma ollut huippu, suola puuttui. Nieriä oli himpun kuiva. Lisukkeet hyvät ja perinteiset. Neidin riesling, Riesling Reserve, Dopff au Moulin, oli varmaankin kaadettu aikaa sitten avatusta pullosta, happokkuus oli niin haihtunut.
Jälkkärinä mustaherukka creme bryleetä, maistui, mutta pöytäseurueessa oltiin sitä mieltä, että se perinteinen brylee voittaa kuus nolla.
Kuvat ovat tällä kertaa tätä laatua, kamera-arsenaali kun ei mahtunut hippalaukkuun :)
Tähdet: 3 ½
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti