sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tehtiin ite: Rokkaava hernerokka.

Kevätmenun syöpöttelyosuus aloitettiin kylmällä hernekeitolla (jota kai voisi kutsua blogin nimikkoannokseksi :D) maalaissipsien kera. Halusimme alkuruoaksi valmistaa jotain värikästä, raikasta. Tällaiseen sitten päädyimme. Keitto oli helppo ja nopea valmistaa jääkaappiin odottelemaan, ja näin jäi aikaa valmistella muita ruokajuttuja.


Ohjeistus: Pussillinen herneitä, pieni sipuli ja kasvisliemikuutio kiehautetaan nopsasti noin 0,5litrassa vettä. Survotaan sauvasekoittimella sosekeitoksi, ja maustetaan (pippuri, suola,). Lopuksi keittoon sekoitetaan joukkoon pari ruokalusikallista ricottajuustoa. Kaadetaan annoskulhoihin ja jäähdytetään. Sipsit laitetaan soppaan vasta tarjoiluvaiheessa, jotteivät pehmene liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti