perjantai 20. huhtikuuta 2012

Tehtiin ite: Porkkanakakku

Täydellinen, (manteliton yms. neidille allergoimaton) porkkanakakku resepti on tämä tässä! Hellapoliisin sivulta aikanaan napattu. Koristeena tälläkertaa kuivahetelmien siivuja. NAM.



Ainekset:
4 munaa
2 dl öljyä
3-4kpl raastettua porkkanaa
n. 4 dl sokeria
reipas 4 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
1 tl kanelia

Kuorrute:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
vajaa 2 dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria

Sekoita munat, öljy ja porkkanaraaste kulhossa. Lisää kuivat aineet (jotka eka on sekoitettu yhteen). Kaada voideltuun ja korppujauhoitettuun, irtopohjalliseen kakkuvuokaan ja paista n. 50 min. 175C.
Irroita vuoan rengas, ja anna kakun jäähtyä hyvin ennen kourrutuksen lisäämistä.
Kuorrute: Sekoita tuorejuusto ja sokerit tasaiseksi seokseksi.  Parasta porkkis on seuraavana tai sitäseuraavana päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti