Siitä on muutama viikko vierähtänyt kun ruokabloggaajat ja ruokafanit kerääntyivät Helsingin Teurastamolle, What's Cooking Hel -tapahtumaan. Tuli siinä huomattua, että Teurastamon aleella tulee ilmiselvästi käytyä ihan liian harvoin. Uusia safka- ja juomapaikkoja ja oli putkahdellut pihapiiriin, joista tähän on nostettava Tukkutorin Kala, vaikka visiitistäni on jo kohta kuukausi ehtiä vierähtää. Putiikki tarjosi nimittäin aivan mahtavan lauantailounaan! Kalakauppa oli tuolloin ensimmäistä päivää auki ravintolana, kalakauppapuoli oli vielä kiinni. Me "testi"lounastajat hykertelimme tyytyväisinä niin paikan visuaaliselle ilmeelle kuin herkulle ruoalle. Lounaslista näyttää päivittyvän tuonne naamakirjan sivuille, joten sieltä kurkkimaan. Tuolloin avajaispäivänä paikan henkilökunta mainitsi myös että aikomusta on olla auki loppuviikosta myös iltaisin ruokailuravintolana. Mutta tällä hetkellä löysin tietona vain ma-la 7-18 aukiolot.
Lounaaseen kuului noutoveneestä (eikö olekkin upea!) kylmät ja kalaisat alkupalat ja salaattit. Lautanen tuli kukkurallensa täyteen ja mieli olisi tehnyt tehdä vielä uusi rundi veneen ympäri. Pääruoka kuitenkin oli tuloillansa, vaalea bouillabaisse keitto, turskasta, jossa oli ihanasti makua ja maistui mm. kurkuma. Soppa sopi todella hyvin kevätpäivään. Toivottavasti porukat löytävät Teurastamon uuden tulokkaan, helposti lähestyttävää kalaravintolaa ja kalakauppaa moni varmasti on etsiskellytkin.
Lounaaseen kuului noutoveneestä (eikö olekkin upea!) kylmät ja kalaisat alkupalat ja salaattit. Lautanen tuli kukkurallensa täyteen ja mieli olisi tehnyt tehdä vielä uusi rundi veneen ympäri. Pääruoka kuitenkin oli tuloillansa, vaalea bouillabaisse keitto, turskasta, jossa oli ihanasti makua ja maistui mm. kurkuma. Soppa sopi todella hyvin kevätpäivään. Toivottavasti porukat löytävät Teurastamon uuden tulokkaan, helposti lähestyttävää kalaravintolaa ja kalakauppaa moni varmasti on etsiskellytkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti