Salaatti, tuo raikas, nopea ja miten vain varioitava lunchi-lounas. Tälläkertaa tämänlaista coucouspohjaista salaattia. Sopii myös mainiosti piknik-evääksi, tai käy hyvin suolaisena tarjottavana kevään juhlissa.
Kuskussalaatti (noin neljälle)
1,5 dl Couscousia
1-2 avocadoa
puolikas kurkku
150g fetajuustokuutioita öljymarinaadissa
1-2 kpl granaattiomenia
minttua
lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
Valmista couscous paketin ohjeen mukaan. Silppua joukkoon pieni kourallinen minttua ja lehtipersiljaa, mausta suolalla ja pippurilla. Pilko kurkku ja avocado, ja sekoita couscousin joukkoon. Kopauttele granaatinomenansiemenet irti kuoristaan. Lisää fetajuusto ja riittävästi sen öljymarinadia joukkoon tuomaan kosteutta salaattiin. Kopauttele granaattinomenansiemenet irti kuoristaan ja ripottele salaatin päälle. Lisää mintun ja lehtipersiljan lehtiä.
Kuskussalaatti (noin neljälle)
1,5 dl Couscousia
1-2 avocadoa
puolikas kurkku
150g fetajuustokuutioita öljymarinaadissa
1-2 kpl granaattiomenia
minttua
lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
Valmista couscous paketin ohjeen mukaan. Silppua joukkoon pieni kourallinen minttua ja lehtipersiljaa, mausta suolalla ja pippurilla. Pilko kurkku ja avocado, ja sekoita couscousin joukkoon. Kopauttele granaatinomenansiemenet irti kuoristaan. Lisää fetajuusto ja riittävästi sen öljymarinadia joukkoon tuomaan kosteutta salaattiin. Kopauttele granaattinomenansiemenet irti kuoristaan ja ripottele salaatin päälle. Lisää mintun ja lehtipersiljan lehtiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti