maanantai 9. toukokuuta 2016

Ite tein: Jauheliha-nachopaprikat

Yhteistyössä Indiedaysin ja Santa Marian kanssa

No more boring meals?! Tämä postaus on tehty yhteistyössä Indiedaysin ja Santa Marian kanssa. Nimittäin Santa Marian väki haastoi kasan bloggareita kokkaamaan tuotteistaan jotain hyvää ja kivaa, tai ei ainakaan lainkaan tylsää!


Värikästä tex mexiä syntyikin helposti ja nopeasti Santa Marian tuotteista ispiroituna, jauheliha-nachopaprikat olkoon näiden nimi. Tällä reseptillä taikoo nopeasti arkiruoan pöytään työpäivän päätteeksi tai sopii mainiosti myös lauantain iltapalaksi tai kotileffaevääksi. Näitä on myös kiva duunata porukalla ja lapsetkin osaavat, ja varmasti mielelläänkin auttavat paprikoiden täytössä.


Valmis Santa Marian Taco-kastike oli itsessään sopivan maukas (uskoisin sopivan myös lapsen makuhermoon), ja sitä tulisuutta saa lisäämällä vaikka extrana Santa Marian Hot Cayenne -maustepussin jauhelihatäytteen joukkoon. Valkosipulikermaviilikastike ja tuoretomaattikuutiot raikastavat mukavasti. Nopea ja helppo arjenpelastaja - me likes!



Jauheliha-nachosipsitäytteiset paprikat (n.4:lle)

3 isoa paprikaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
230g Santa Maria Tex Mex Taco Sauce-tomaattipohjaista kastiketta
pari kourallista Santa Maria nacho-sipsejä

Päälle:
2-3dl Monterey Jack-juustoa raasteena

Kastike:
2 prk kermaviiliä
2 valkosipulinkynttä puristettuna
1-2 kevätsipulinvartta
pippuria

Lisäksi:
tuoretomaattikuutioita
lehtipersiljaa
kevätsipulia
nacho-sipsejä

Pilko sipuli pieneksi ja lohko paprikat n. 3 kolmeen lohkoon, Poista valkoinen sisus ja siemenet. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipulit. Lisää tomaattikastike ja sekoita. Mausta vielä lisämaustein jos kaipaat enemmän tulisuutta. Paloittele nachoja jauhelihasoosin joukkoon. Palat saavat jäädä reilun kokoisiksi. Jaa täyte paprikakuppeihin ja ripottele juustoraastetta päälle. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hyvin väriä. Valmista valkosipulikastike sillä välin. Purista valkosipulinkynnet kermaviilin joukkoon ja pilko kevätsipulinvarret joukkoon, mausta pippurilla ja sekoita tasaiseksi. Ripottele valmiiden paprikoiden päälle tomaattikuutioita, lehtipersiljaa ja kevätsipulinvartta. Tarjoa valkosipulikermaviilikastikkeen ja nachosipsien kanssa.


 Santa Marian tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti