keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Arvotaan liput Viivinystävän päivään, Viiniexpoon!

Heippa hei kaikki viininystävät! Nyt huudahtamalla kommenttiboksiin vaikkapa HEP! (+ sähköpostiosoite) olet mukana pika-arvonnassa jossa arvon yhdelle onnekkaalle kaksi sisäänpääsylippua 18.3-19.3 pidettävään Viiniystävän päivään, eli ViiniExpoon Helsingin messukeskukseen. Lipuilla pääset kaverin kanssa messuille yleisöaikana, eli perjantaina klo 15-20 tai lauantaina klo 11-18. (Viinimaisteluun ja ruoan ostamiseen viinialueelta tarvitset ruoka- ja viinilipukkeita joita voi hankkia messuilta)

"ViiniExpo on alansa ensimmäinen, ammattilaisille sekä kuluttajille suunnattu alkoholijuomia markkinoiva tapahtuma.ViiniExpossa pääset maistelemaan viinimaahantuojien ravintolavalikoiman erikoisuuksia, joita ei ole Alkon valikoimissa."Ensi viikolla messukeskuksessa on myös Horeca-alan ammattilaisten Gastro-messut, joihin pääsen ensi kerran bloggaajana tutustumaan. Ja enköhän sitä minäkin suuntaa perjantain messupäivän päätteeksi maistelemaan viinejä ViiniExpon puolelle. Skoolataan siellä!


Arvonta sulkeutuu sunnuntaina 13.3 klo 22, ja voittajalle pistän heti tämän jälkeen sähköpostia voitosta, joten tarkkailethan postiasi!


Yhteistyössä: Helsingin messukeskus


13 kommenttia: