torstai 16. toukokuuta 2013

Ravintolapäivä 18.5!

Hääräämme nämä seuraavat pari iltaa tiiviisti hellan vieressä ja pyörittelemme sormet rutuilla lihapullia, sillä lauantaina osallistumme ystävien kanssa ravintolapäivään perustamalla yhteisen LihapullaBAR- ravintolan! LihapullaBAR tarjoaa nimensämukaisesti lihapullia sekä kyytipojaksi itsetehtyä jääteetä.

Kuvassa ensimmäinen testiversio Herneetkin rokkaa tomaatti-lihapullakupista, leipätikku puuttuu vielä ja oli siinä muutakin säätöä...Ravintolamme aukeaa siis lauantaina 18.5 klo 13 Helsingin ytimessä, Yrjönkadun ja Simonkadun kulman tuntumassa tai siinä tien toisella puolen Simonkentän puistikossa, riippuu myös säästä.
Tarjolla luumutäytteisiä lihapullia ja punasipulisalsaa sekä lihapullia tomaattikastikkeessa kera leipätikun ja raikasta jääteetä. Tervetuloa nauttimaan ravintolapäivästä meidänkin kojulle. Ja niinkuin tiedätte, nopeat syövät hitaat!

2 kommenttia:

  1. Onnea matkaan!

    Olen kerran itsekin ollut "ravintoloitsijana" ja muuten osallistunut joka kerran ravintolapäivään asiakkaana. Huomenna olen yhdessä blogitapahtumasa pari tuntia, mutta eiköhän sen jälkeen tule katsastettua vielä pari "ravintolaakin".

    VastaaPoista