Synkästä ja loppumattomasta syksystä selvitty, pari päivää syöty joulun comfort foodia ja sitten sitä kaipaakin jo ihan muuta. Miten olis intialainen? Intian makumaailma on itselleni tuttua lähinnä Namaskaareista ja matkoilta. Jos intialaista on tehnyt mieli, on se helppo ja takuuhyvä vaihtoehto ollut astua sisään intialaiseen ravintolaan, vaikeinta on ollut valita mennäkkö tuohon vai tuohon nurkan takana olevaan... Nyt kuitenkin pomppasi helppo Paneer Tikka Masalan resepti eteen somessa, ja päätin kokeilla, hieman lisäsin kasviksia, mutta muuten noudattaen melkolailla tuota Arlan reseptiä. Mangolassin ainekset pitää muistaa ens kerran kirjata kauppalistaan, sillä sehän on ihan must jälkkäri tämän kanssa! Tulen tekemään tätä kyllä uudestaan ja täytyy myös kokata pinaattista Palak paneeria.
Paneer Tikka Masala (4 annosta)
50g tuoretta inkivääriä hienona raasteena
1dl turkkilaista jugurttia
1 rkl garam masala mausteseosta
0,5 tl suolaa
1 salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
2rkl tomattipyrettä
0,5 tl chilihiutaleita
1tlk säilöttyjä kirsikkatommaatteja
1dl vettä
1dl kermaa
1 kasvisliemikuutio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti