keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Cafe Postresin aamiainen, Porvoo

Onko kesäretki Porvooseen vielä tekemättä (kuuluu joka kesään, eikö niin)? Jos yhtään porvooretken suunnittelua auttaa, niin vinkkaan suuntaamaan paikalle jo aikaisin aamusta. Saat nauttia hiljaisista kaduista ja sitten suuntaat mahtavan herkulliselle  ja laadukkaalle buffa-aamiaiselle Cafe Postresiin, aivan Porvoon vanhan kaupungin ytimeen!


Paikka on hottistrendien mukaan sisustettu: kuparia, marmoria, nahkaa, huonekuusia ja viherkasveja...astioina Raaka Rå:n erilaisia savikuppeja ja lautasia. Kahvilassa on ihana rauhainen tunnelma, kunhan ajoittaa aamiaishetkensä oikein. Ihastuttava, laadukas ja kaunis noutopöytä pitää sisällään juuri ne tarvittavat tuotteet, pakko oli hakea vielä uusintakierros näitä herkkuja. Visiittikerralla pöydässä oli mm. Postresin hapanjuuri- ja saaristolaisleipää, lohi- ja avocadotahnaa, kanamunia, kinkkua, tuoremozzarellaa, jugurttia, mastikkahilloa, granolaa, mansikkavispipuuroa, sitrushedelmiä, jälkkäri mud cake-paloilla suut makiaks. Ja ihana juttu että granola ja mud cake olivat kerrankin ilman pähkinöitä ja manteleita! :) Normaali kaffe kuului hintaan, joka oli kyllä varsin kohtuullinen, 14,50! Eihän tätä voi kuin suositella. Nappaa lopuksi matkaan Postresin gelato, oi mitä jätskiä!
4 kommenttia:

 1. No on tekemättä, kun lomakin alkaa vasta 8.8! Voisi aloittaa päivän tällä brunssilla ja mennä illalla Meat Districtiin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sounds like a plan :) Meat Distict jäi kyllä kovin houkuttelemaan!

   Poista
 2. Näyttää herkulliselta!

  Raaka Rån astiat vilahtelevat nyt joka blogissa. Kiinnitän niihin ehkä siksikin huomioita kun niitä on myös kälyni liikkeessä Pikku Roballa myynnissä.

  VastaaPoista
 3. Pienen huomion tein ainakin tuosta mukista, kahvi kylmenee nopeasti, sen verran paksua massaa ja kun vielä itsessään viileä tuo kerammiikkamuki oli...

  VastaaPoista