Porotäyte letuille:
150g poron kylmäsavurouhetta
1 sipuli
1 karkeasti raastettu porkkana
100g leipäjuustoa
100g emmental juustoraastetta
1dl puolukoita
pippuria
Paista pannulla oliiviöljytilkassa pieneksi silputtu sipuli, lisää pororouhe ja raastettu porkkana. Paista vielä muutama minuutti. Nosta pannu pois liedeltä. Sekoita täytteen joukkoon pieniksi kuutioitu leipäjuusto, juustoraaste ja puolukat sekä mausta. Syö täyte lettujen kanssa, kokoamistyyli on vapaa.
Peruslettutaikina:
2 munaa
5dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2rkl öljyä
Riko munat isoon kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito, jauhot, suola ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista lettupannulla, sopivalla lämmöllä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti