keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tehtiin ite: Caesarburgerit

Todella harvoin sitä valmistaa burgereita kotioloissa, useammin niitä tulee syötyä ulkoruokintana.  Jii "the unoffical burgerireportteri" vinkkaa ravintola Kannaksen, Sporttibaari Elmon ja Stonesin burgerit testaamistaan parhaimmiksi. Mutta kilpailijana näille on Espoon Tapiolan Funky Burger. Täällä ollaan syöty aivan huippuhyvät Italianburgerit.

Tässä vähän erilainen burgeri, Caesarburgeri nimittäin. Caesarburgerit syntyivät kokoamalla täysjyväciapattan väliin romainesalaattia, pannulla paistetut jauhelihapihvit, caesarkastiketta, ohuita kurkkuviipaleita ja parmesaanijuustoa. Piristävän erilainen burgeri! Toimisi varppina myös kananfileelläkin.


Caesarkastikkeen ohje löytyy esimerkiksi tästä kesällä kokkaamastamme Caesar-pasta-resptistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti