torstai 26. joulukuuta 2013

Putte's Bar & Pizza 20.12.13

Ultimate pizzaa Puttesista! Jii on jo käynyt tämän kehutun Helsinkiläisen pizzalistaa kiitettävsti läpi  ja nyt menimme porukalla näiden hehkutuspizzojen ääreen. Nam, eipä ole turhaan hehkutettu!


Puttesin perjantai-illan tunnelma on rento ja iloinen puhe täyttää salin, taustamusakin pyörii vaimeasti. Puttesissa on hipsterilookki, (tarkoituksella) tagitetyt vessat ja narikkamaksu (what?!). Asiakaskunta oli nuorta urbaania, joten mehän sovittiin hyvin joukkoon :)  Istumapaikkaa voi odotella baaritiskillä, josta myös tilataan ja samalla maksetaan pitsat ja juomat. Lista on sopivan lyhykäinen. Funghi-sienpitsa oli mahtava valkoinen pizza jossa oli hyvin makua. Silence of the Lambs -lammaspitsassa oli pikkaisen potkua ja Puttanescassa maistuu anjovis voimakkaasti. Kaikissa pitsoissa oli sama superhyvä tekijä, nimittäin pohja. Pehmeä juuri sopivan paksu ja reunat natustettiin tyytyväisinä loppuun asti. Myös iso kasa rucolaa on plussaa.
Mene tänne jos haluat saada hyvää. Vaikka ravinteli näytäisi täyteen ammutulta, kannattaa pieni hetki odotella pöytää, pizzat ovat sen arvoisia.

Tähdet: 4 1/2

2 kommenttia:

  1. Pari kertaa olen tuolla syönyt viime talvena ja hyvää oli. Silloin ei tosin ollut narikkamaksuja...

    VastaaPoista
  2. Juu, narikkameininki ihmetytti, Jii ei tosiaan aikaisemmin ole törmännyt siihen Puttesissa.

    VastaaPoista