tiistai 4. kesäkuuta 2013

Magnum Pleasure Store 3.6.13

Jäätelökesä! Nyt todellakin on hyvät ilmat nauttia jätskiä. Olimme eilen katsastamassa Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle avautunutta viileää pop-up-jäätelöbaaria; Magnum Pleasure Storea. Ehkäpä joku jo on kuullut mikä tämän storen konsepti on, mutta lyhykäisyydessään täältä saa Magnum jäätelöpuikkoja tuunattuna ja dipattuna vaikka millä herkuilla. Miltä kuulostaa Magnum jäätelö kuorrutettuna vaikkapa kristallisuolalla, sokeroiduilla ruusunlehdillä ja pistaasipähkinöillä?


Vaniljajätksipuikot dipataan silmiesi alla joko maitosuklaaseen tai valkosuklaaseen, seuraavaksi valitsemasi extrat sheikataan miksiksi ja ripotellaan sulan suklaan päälle kuivumaan. Pieni hetki pitää malttaa ennekuin saa haukkaista palasen. Komeita tulee puikoista, ja kyllä maistuikin!
 Magnum Pleasure Store on siis pop-uppi, ja on avoinna tästä päivästä lähtien 29.6.13 asti. Sunnuntaisin store on kiinni (harmitus!) mutta muuten jädeä saa ma-to 11-22 ja pe-la 11-21. Kesäkuun afterworkit jäätelön muodossa; rokkaa kyllä. Me ainakin tullaan tänne vielä joku toinenkin ilta! Jäätelöbaarin tila oli sisustettu "Boho Chic-tyyliin" / siirtomaahenkisesti erilaisin ja erivärisin nojatuolein ja sohvin vihreitä palmuja unohtamatta. Hiukan pieni tila kuitenkin on joten isolla porukalla voi olla hankala saada istumapaikkaa.Pstt! Meillä olisi pieni arvonta luvassa vielä tällä viikolla liittyen jädeen :) Pysy mukana!

4 kommenttia:

 1. Tänne on päästävä! :P Laitan heti paikan oikein kalenteriin ylös, niin ei pääse unohtumaan. Näin makeaa juttua en tosin kyllä unohtaisi millään. ;) Kiitos ihanasta vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppahyvä, vielä lisävinkkinä yläpuollella olis arvonta :D

   Poista
 2. We went, we ate and we loved it. Here's a video on YouTube I just put together. http://youtu.be/J3SkgjT3R50

  VastaaPoista