keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Jäätelöarvonta!

Pienen blogin pieni arvonta :)

Saimme Magnum pop-upissa käydessämme pari kappaletta jädelahjakortteja, jotka ajattelimme nyt arpoa täällä blogissa. Lahjakortilla saa Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla sijaitsevasta Magnum Pleasure storesta Magnumjädepuikon tuunattuna omavalintaisilla herkuilla. Store on auki nyt kesäkuussa 4.6-29.6 lukuunottamatta sunnuntaipäiviä ja juhannuspyhiä.

Arvomme yhden voittajan, joka saa kaksi lahjakorttia, eli kaverille kanssa!

Arvontaan osallistut kertomalla tämän postauksen kommenttikenttään miten olet löytänyt tänne blogiin ja jos olet jo toista tai jopa useampaa kertaa vierailulla, niin olisi kiva tietää mikä vetää tänne käymään. Liitä myös sähköpostiosoitteesi kommenttiin, jotta saamme voittajan mahdollisimman nopeasti kiinni ja lahjakortit matkaan. Osallistua voit la, 8.6 klo 20.00 asti.
10 kommenttia:

 1. Löysin sinun blogin tästä: http://top100ruokablogit.com/
  Olen käynyt katsomassa sitä monta kerta:)

  k2rtkynnapas@gmail.com

  VastaaPoista
 2. En oikeastaan muista löysinkö tänne blogiin teidän jättämän kommentin perusteella vai ihan itse. Jäin joka tapauksessa koukkuun raikkaaseen ja hyvin kirjoitettuun blogiin, jossa kuvatkin miellyttävät silmää!

  VastaaPoista
 3. Olen roikkunut mukana jo niin pitkään, etten yhtään muista mitä kautta tänne löysin. Seurailen paljon erilaisia blogeja, joten ehkä jonkun muun blogin kautta tai bloglovinin kautta. Joka tapauksessa tykkään ihanista kuvistanne ja kauniista tekstistä sekä tietty kiinnostavista jutuista!

  VastaaPoista
 4. Taisin ensi kertaa löytää tänne jonkin muun blogin suosikkilistasta.

  Hyvät kuvat ja kiinnostavat ohjeet vetävät takaisin ja olenkin merkannut blogin suosikkilistaani.

  VastaaPoista
 5. ...ja sähköposti on lumolifestyle@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Hei, päädyin blogiine jonkun toisen blogin kautta, mutta nyt en muista kenen blogin. Ihastuin heti valokuviinne. Tekstitkin on kivoja lukea. Olen nyt lueskellut parisen kuukautta blogianne ja tällä hetekllä se on blogilistalla suosikeissani. Kiitos mukavasta blogista, josta tulee hyvälle tuulelle. Email on currykaneli@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Itse asiassa päädyin blogiinne juurikin tänään googlettemalla Magnumin pop up -storea ja täältä löytyikin vallan mainio kuvaus paikasta. Samantien rupesinkin kahlaamaan muitakin tekstejänne läpi... :) hemppis_91(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Sen verran pitkään tullut itsekkin täällä kurkittua, etten muista mistä alunperin tänne päädyin.
  Laadukkaat reseptit/ ohjeet, laadukkaat/ herkulliset kuvat ja yleisesti asiallinen meininki, tykkään!

  VastaaPoista
 10. Löysin kun googlasin arvontoja, ja onneksi löysin! Huippuhyvä arvonta. :)

  eveiia@hotmail.com

  VastaaPoista