tiistai 27. marraskuuta 2012

LN-Sushi Art 23.11.12

Sushittelimme perjantaina Tapiolassa, melkin siinä  Kilimin vieressä josta jokin aika sitten kirjoittelimme. Sushit olivat jätte jätte hyviä, tuoreita ja maistuvia. Ja kuten Kilimkin, ravintola sijaitsee sen verran syrjässä, että paikka pitää tietää etukäteen, tänne ei todellakaan eksy. Ulkoapäin ravintola saattaa vaikuttaa vähän epämääräisen epäilyttävältä räjähtäneeltä ostarilta, mutta sisältä löytyykin viehättävä pieni ravintolasali ja todella ystävällinen englantia puhuva henkilökunta. Pöytävarausta suosittelemme, perjantai-iltana ei paikkaan olisi mahtunut ilman varausta. Rohkeasti vain sisään!


Menu on järkyttävän pitkä sushimaailman turisteille, tulee pää ihan kipiäksi makeista, sashimeista, nigireistä ja futoista. Siispä helpointa on valita jokin lajitelma, niitäkin oli melkein liikaa, mutta selvittiin! Jii tykästyi tuliseen tonnikala makiin, neidin suosikit olivat lohi, jättikatkarapu ja kana nigirit. Mutta kaikki lautasella ollut tuli syötyä hyväksyvien hymähdysten kera, hyvältä maistui! Kyytipoikana Sapporo-olut oli pehmeä, huomattavasti makeampi kuin normi-suomi-lagerit, mutta yhtä kaikki erinomaista juotavaa.


Paikkana LN-Sushi Art oli todellakin yllätävän kiva. Kaikki toimi Japanilaisella tehokkuudella, paikka oli todella siisti, ruoka tuli hyvinkin nopeasti ruuhkaan nähden ja laskua olisi varmasti saanut odottaa hamaan loppuun jos sitä ei olisi pyytänyt, eli ts. ystävällisempää tarjoilua ei varmasti pääkaupunkiseudulta löydy.Tulipahan taas mieleen, että miksi suhsilla ei käydä useammin, hyvää oli!

Tähdet: 4

2 kommenttia:

 1. Komppaan täysin! Me "eksyttiin" tänne yhden blogin suosituksesta ja paikka yllätti todella positiivisesti. :)

  Ja toi "rohkeasti sisään vaan" pitää myös paikkansa. Ensivaikutelma ei ole kamalan kummallinen, mutta sisään kannattaa ehdottomasti astua.

  Tässä vielä linkki mun postaukseen samaisesta paikasta (http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/07/18/ln-sushi-art/).

  p.s. Joulukuun aikana blogiin tulee vielä toinenkin juttu kyseisestä paikasta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi positiivien ravintolakokemus, sinun ja muutaman muun suosituksesta lähdettiinkin katsastamaan paikka. :)

   Poista