sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kämp Brasserie 5.4.12

Olimme Helsingin keskustassa matkalla speksaamaan, mutta ennen sitä teki mieli puraista jotain. Halusimme kokeilla jotain uutta, joten päädyimme Kämp Brasseriehen, lasitetun ja lämmitetyn terassin puolelle. Sisustuspuolesta täytyy mainita kerrankin mukavat, kepeät ja modernit nojatuolit, joilla istuimme ruokaillessa. Muutenkin terassi on viihtyisä, tarjoilu pelasi ja sapuska maittoi!

Käymälät sijaitsivat kellarissa, hieman sokkeloisen reitin takana. Siistissä kunnossa niin kuin pitääkin, mutta vessahuoneisiin valitsisin seuraavan rempan kohdalla tapetin sijasta vaikka tummat puupaneelit, sen verran kärsineet paperipinnat olivat seinillä.


Nti Papu valitsi listalta Kämpin Burgerin ja Jii kana-savukylki-Club Sandwichin. Annokset olivat tehty isoon nälkään ja sellainenhan meillä olikin :). Raaka-aineet olivat selvästikin tuoreita ja kaikki maistuikin freesiltä, kuten paikalta odottaakin. 19e hinta hamppariannoksista voi kuulostaa suurelta mutta kuten osasimme odottaa, hinta ja laatu kohtasivat.

Nti nautti ruokajuomana Cavaa (Cava Brut Reserva, René Barbier) joka oli ihan kelpo, ei mikään stratosfääreihin kohoava tapaus. Sen sijaan Jiin punaviini (Chianti Classico 2008, Signorelli), paukutteli Jiin oman listan kärkisijoja. Tulikin heti Googletettua viinin Suomi-saatavuus, joka pois lukien Viikinki Linjojen laivat on olematon :(. pöh.


Tämän kokemuksen perusteella voidaan suositella lämpimästi Kämpin Brasserieta. Tähtiä ei uskalla enempää antaa, kun ei ole kokeiltu "oikeata ruokaa".

Tähdet: 4

2 kommenttia:

  1. Mä olen kuullut huhua, että samaisessa paikassa tarjoillaan kohtuullisen hyvää brunssia! Brunssifanina mun on pakko päästä testaamaan kyseinen brunssi. Puitteet vaikuttavat ainakin hulppeilta.

    VastaaPoista
  2. Juu, kyltissä mainostettiinkin uutuus-brunssia (tai sitten oli vanha kyltti :D). Kämpin brunssi kieltämättä houkuttelee, on varmasti kokeilemisen arvoinen!
    -Nti Papu-

    VastaaPoista