sunnuntai 18. syyskuuta 2011

F8, Easy, 17.9.11

Kävimme juhlisamassa Fazerin (ja Jiin) synttäreitä Stokkan kasikerroksen Easy-ravintolassa. Kaikki F8 konseptin kahvilat ja ravintelithan kuuluvat Fasulle ja sattumalta kaikesta syötävästä ja (alkoholittomasta)juotavasta oli -20% synttäriale. Passasi meille. F8:iin on nyt myös avattu uusi ravintola Tema - jonne saimme 2 pääruokaa yhden hinnalla kupongin, se siis testiin piakkoin.
Paikkana Stokkan kasikerroksen ravintolamaailma on hiukan sekava. Mutta kun Easyn oven yhdestä nurkasta viimein löytää, avautuu eteen avara ja miellyttävä ravintolasali. Alkusalaattipöytä, joka kuuluu kaikkiin annoksiin, on kyllä taas semmoinen suunnittelun kukkanen, että toimivuus on siitä kaukana! Mielenkiinnolla odotan näkeväni millainen sisustuskonsepti Temaan on valittu.

Easyssä otimme kummatkin härkäburgerit kun oli himo hyvää hampparia. Eipä tarvinnut taaskaan pettyä. Hampurilaiseen saa valita joko vehnä- tai vehnäruissämpylän, joka on kiva boonus. Itse hampurilainen sisältää kaksi pihviä, salaattia, punasipulia, suolakurkkua. tomaattia, majoneesia ja juustoa. Lisäksi annokseen kuuluu runsas pikarillinen ranskalaisia. Ruoasta olimme yhtä mieltä; erinomaista ja täyttävää, joskin iso hamppari ehti loppuvaiheessa kylmetä (ei lämmitettyjä lautasia). Palvelu ystävällistä stokka-laatua.

Tähdet 3 ja puoli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti