torstai 3. tammikuuta 2013

Vigårda 30.12.12

Joululomalla ehdimme piipahtamaan Tukholmassa ja löysimme mahtavan pikaruoka/ hampparipaikan!

Vigårda barbeque on kolmen kokin perustama vaihtoehtoravinteli subwayssien ja burgerkingejen tapaisille pikamättölöille. Vigårdan hamppareissa käytetyt ainekset ovat laadukkaita, tuoreita ja peräisin tunnetuilta tiloilta kotimaastaan eli Ruotsista.


Homma toimi niin että, ensin tarjottimelle kerättiin ruokailuvälineet ja kylmälisukkeet, sitten kassalle tilaamaan itse burgeri (ateria juomalla hiukan yli 10e). Maksun jälkeen odoteltiin puolisen minuuttia jolloin oman hamppariboksin sai hakea numeroa vastaan. Hampparin hintaan kuului lisuke ja dressinki. Lisukkeina oli joko ranskalaiset tai kylmä tomaatti-, peruna- tai papusalaatti. Itse hampparina maistoimme naudanliha-perusversiota, ja oli kyllä hyvä. Piffi oli paksu, sopivasti medium ja sopivasti grillin makua pinnassa. Raneja dipattiin raikkaaseen yrttimajoneesiin. Jotain nuristavaa kyllä oli. Nimittäin muovisilla ruokailuvälineillä on vähän liian hankalaa työstää burgeria, mutta saahan sen nakattua boksista paperiin ja syötyä sillä perinteisemmällä tavalla.Vigårda sijaitsee NK:n takana, uuden Moods tavaratalon sisäänkäynnin kyljessä. Pikaruokala on kyllä näkemisen arvoinen, veikeästi sisustettu paikka. Ja tuo Moods, se vasta on upea kauppakeskus ja täynnä shopattavaa jos limittiä vain löytyy :)5 kommenttia:

 1. Laitetaan korvan taakse. Ollaan lähdössä Tukholmaan ensi viikonloppuna ja ainakin Moods käydään katsomassa. ;)

  Ruokapaikka jää varmaan väliin, sillä ollaan menossa brunssille! :P

  VastaaPoista
 2. Täytyy muistaa tuo paikka seuraavalla Tukholman-reissulla. :) Aika helposti tulee vaan mentyä sinne Burger Kingiin.

  VastaaPoista
 3. Moodissa on myös monia muita kivoja ruokapaikkoja ja kahviloita. Esimerkiksi Tanskalaisen Royal Copenhagenin myymälä-kahvilassa voi myös nauttia brunssia :)
  täältä näkee tarjontaa: http://moodstockholm.se/ata/

  VastaaPoista
 4. Mahtava paikka! Kävin muutama päivä sitten ekaa kertaa, oli todellakin edestakaisen laivamatkan arvoinen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista, hyvä kuulla että paikka on pystyssä ja vieläkin mahtava :)

  VastaaPoista