keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tehtiin ite: Bratwurstipaella

Yksi pimeä ilta töiden jälkeen teimme värikästä ja vähän erillaista paellaa. Ohje on vuosien takaa, käsin kirjattu reseptivihkoon, joten sen alkuperä ei enää ole muistissa. Tuon yli 15 vuotta sitten aloitetun reseptivihkon olemassaolon aina välillä unohtaa, mutta sieltä löytyy kivasti ne hyvät ja helpot arkiruoat, joita koulun köksäntunneillakin tehtiin. Toimivat vieläkin.


Paellamme tälläkertaa oli bratupaella, ruokaisa ja maistuva. Kukapa ensin uskoisi, että bratwursti, katkarapu, maissi ja riisi pelaisivat yhteen...heh.

Kuullota paistinpannulla 1 silputtu sipuli ja 3dl riisiä, lisää aina vähitellen vettä niin, että riisi kypsyy (vettä noin 5-6dl). Ruskista samaan aikaan toisella pannulla makkarapalat (n. 300g mitä mausteista makkaraa haluatkaan). Kun riisi alkaa olemaan valmista mausta kurkumalla, josta paella saa kauniin keltaisen värin (n. 1tl). Lisää yksi pakastepussillinen maissia ja toinen pussillinen katkarapuja, voit ensin hieman sulatella niitä. Lisää seuraavaksi puolen tai yhden sitruunan mehu, sekä nippu hienonnettua persiljaa. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.1 kommentti:

 1. Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

  Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet ilmaiseksi mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

  Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Etsiresepti
  http://www.etsiresepti.fi/

  VastaaPoista