tiistai 24. tammikuuta 2012

Ravintola Base 21.1.12

Lauantain lounas hoitui ulkoruokintana kauppakeskus Sellon Base -ravintolassa. Base on basic ravintola, josta saa laaja-alaisesti ruokia jokaiseen perusmakuun. Basesta löytyy ruokaravintolan lisäksi myös baaripuoli juoville asiakkaille. Base on sisutettu hieman hämyisästi tummilla kalusteilla, ja sijaitsee sen verran sivussa kauppavilinästä, että ruoasta pystyy nauttimaan rauhassa omassa tunnelmassaan. Huomasimme, että Basessa kokoontuu aika ajoin viiniklubi tasting-iltoineen. Viinitastig olisi juttu, jollaisen haluisimme päästä kokemaan. Kummallakin tosin on jo omat puolet valittuna. Ehkä siis kompromissi ja rose-tasting :D

Pari kertaa Basessa käyneenä, voi ruokapuolesta sanoa sen olevan perusaineksista koottua takuuvarmaa ja maukasta, eipä ole tarvinnut moittia ruokia. Suosikiksi on noussut kanttarellipasta lohella, jota myös lauantaina nautittiin.

Pastakastike on juuri sopivan vähän kermaista, eli kevyenmakuista. Pariloitu, sopivan suolainen, lohifile sopii mahtavasti kanttarellikastikkeen kaveriksi ja makuelämys on kaunis, jos niin voi sanoa. Tätä ehdottomasti pitää kokeilla tehdä myös kotikeitiössä! Jii löytää annoksesta yhden miinuksen, itse spaghetin, jonka olomuoto on hirvitys. Papu puolestaan tykkää narumaisesta pastalaadusta, vaikka onhan sen siisti syöminen aina vähän hankalaa. Annos on passelin kokoinen normisyöjille, isomahaisille ja supernälkäisille jää masuun tilaa vielä jälkiruoalle.

Viinejä on Basessa tarjolla riittävästi. Valitettavasti vain suuri osa viineistä on tarjolla ainoastaan pullottain. Lasivaihoehdoista ei ole löytynyt helmiä tai edes muita korukiviksi kelpaavia.


Tähdet 3 ja puoli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti