perjantai 19. elokuuta 2011

Pinella 12.7.11

Helteisenä heinäkuunpäivänä neiti Papu oli hra ja rva Pavun kanssa Turuus, ja lounaspaikaksi valittiin nostalgian hengessä Ravintola Pinella. Täältä on paljon nuoruusmuistoja Pavun vanhemmilla, ja silloin muinoin sai kuulemma halpaa punaviiniä ;) Lue täältä historia osuus.

Neiti tilasi härkä miniBBQ burgeriannoksen. Herra valitsi saman ja rouva salaattia. Oltiin vesilinjalla. Burgeriannos sai miinusta siitä, että coleslaw-salaattia ei suostuttu vaihtamaan mihinkään, edes tavalliseen kurkunpätkään. Kyseinen raakasalaatti kun ei käy allergiselle neidille (saisikin muuten oman postauksen neidin allergioista ja ruokarajoitteista). Itse burgerit maittivat ja melkein vetivät vertoja Stockmannin kasikerroksen härkäburgerille, ja se on paljon se. Annos oli iso ja esillepano lankulla ranskalaisämpäreineen kiva. Nicoisesalaatti tonnikalapihvillä oli kuulemma muuten oikein oivaa, mutta itse tonnikala hiukan kuivaa.

Paikassa oli kiva tunnelma, kotoisa ja tyylikäs. Täällä pitkästa aikaa istuin sohvalla, joka oli oikein mitoitettu ruokailusohvaksi, eikä mikään upottava ruma nahkainen möhkäle. Terassi näytti myös kivalta, mutta paksut kiviseinät pitivät sisätilaa hellepäivänä viileämpänä paikkana ruokailla. Tarjoilija oli ehkä vähän ulalla, ei tiennyt annoksien sisällöstä, niiskutti nuhansa, ja naapuripöydän laskut menivät useaan kertaan sekaisin...lomatuuraajako?

Nti Papu tykkäsi, mutta seuraavan kerran Turussa pitää suunnata Blankoon tai Tintåån, jota kaikki niin kehuvat.

Tähdet: 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti