torstai 25. elokuuta 2011

Carlito's, Espoo

Italialaishenkinen Carlito's kauppakeskus Sellon vieressä on varma nakki, jos kaipaa hyvää ja freessiä murkinaa. Listalta olemme testanneet salaatteja, pizzaa ja pastoja. Mainioita kaikki, mutta voiton vie kanacaesarsalaatti. Lämmin grillattu kananfileepihvi raikkaan salaattipedin päällä on reilunkokoinen ja täyttävä annos. Kokista riippuen annos on näytänyt erillaiselta, leipäkrutonkien asettelu on taidetta ;)

Viinilista tarjoaa myös nautittavaa makuun kuin makuun. Varsinkin punaviinilistaa on käyty läpi (nuoruuden)innolla. Viimeksi Jiin testaama Italialainen Casa Sant'Orsola Barbaresco sopi pizzan kanssa kuin nyrkki silmään. Hintataso ainakin hieman "paremmilla" punaviineillä on melko tyyris, varsinkin jos verrataan erinomaisia viinejä tarjoavaan Ristorante Pregoon.

Carlito's toimii Glo hotellin alakerrassa ja tarjoaa aamiaisen hotellivieraille, lounastakin saa. Välillä olemme olleet nälkäisenä nykimässä ovenkahvaa (ravintola on iltapäivisin kiinni ja avaa klo 17 illaksi) ja joutuneet kääntymään Prisman tiskin puoleen...Paikka on mukavasti sisustettu ja kokkien touhuja pystyy seuraamaan osasta pöytiä. Tuuletus on aika kovalla, joten vilukissat (kuten Papukin on) varautukoon.

Palvelu on ollut ihan hyvää, välillä olemme huomanneet kummallisuuksia. Miksi esimerkiksi aina ei tarjota alkupalaleipäkoria (hyvää focacciaa) ja levitettä? Ja kerran odottelimme tilauksen teon jälkeen helteisellä terassilla tilattua vesikannua, joka lopulta tuli vasta ruoan kanssa...muihin pöytiin kyllä tuotiin juomat ennen ruokia.

Kanacaesaria tekisi taas mieli, mjams!

Tähdet: 4

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä! Espoon hyvät ravintolat ovat vähissä, tänne on siis pakko päästä käymään. Kanaceasari näyttää hyvältä, nam. :)

    VastaaPoista